Thursday, June 6, 2013

beginning

Moikka kaikki!

Mun nimi on Elina ja oon 17-vuotias tyttö Turusta. Oon lähdössä vaihto-oppilaaksi Jenkkeihin nyt tän vuoden elokuussa ja järjestönä mulla on Explorius, joka on osoittautunut ainakin tähän mennessä hyväksi!

Sijoitustiedotkin on jo tulleet ja sain ne oikeastaan tosi aikasessa vaiheessa, helmikuussa jo! Suuntana mulla on 2000 asukkaan "kylä" nimeltä Silverado, joka sijaitsee Californiassa. Silverado kuuluu Orange Countyyn ja sieltä on noin tunnin ajomatka Los Angelesiin.
Mun host-perheeseen kuuluu noin 40-vuotiaat äiti ja isä, 11-vuotias veli ja 13-vuotias sisko. Lisäksi heillä on kaksi supersöpöä koiraa! Oon jutellu aika paljon tän momin kanssa sähköpostin ja Facebookin välityksellä ja he vaikuttavat ihan täydelliseltä perheeltä mulle!
Koulusta vielä sen verran että se sijaitsee ihan sen kodin vieressä olevassa kaupungissa, Mission Viejossa, johon on matkaa 2 km. Se koulu on tosi suuri, siellä on n. 3400 oppilasta! Saa nähdä kuinka tuun selviimään siellä..
Mulla kävi siis ihan tajuttoman hyvä tuuri sijoituksen kanssa, enkä ois voinut toivoa parempaa paikkaa ja perhettä!
Suurin syy, miks alotin tän blogin pitämisen on se, että tän välityksellä on niin paljon helpompi kertoa perheelle, sukulaisille ja kavereille että mitä mulle tuolla rapakon toisella puolella kuuluu vaihtovuoden aikana. Ja tietty muillekin keitä mun höpötykset kiinnostaa!

Kirjottelen tässä kesän mittaan vielä kaikkea yleistä tästä vaihtoprosessista ja sijoituksesta yms.
Jos kiinnostaa, niin jääkää ihmeessä seurailemaan!

Tervetuloa! :)

12 comments:

 1. Oi vitsi sul on täydellinen sijotus! Teitkö jonku osavaltiotoiveen vai pääsiks tonne vaa hyväl tsägäl? www.outinusa.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nii on! Enkä tehny toivetta vaa oli vaan hirmu hyvä tuuri!:)

   Delete
 2. vähän kivan oloseen paikkaan oot menossa :D
  voisit tehä vähän tarkemmin postausta tosta sun hostperheestä, asuinpaikasta ja koulusta :)
  itekki lähen syksyllä jenkkeihin mut perhetietoja ei oo vielä kuulunu..
  http://myundiscoveredworlds.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo aattelinkin tehä viel postausta just noista!:)
   Kui kiva et oot lähössä kanssa, ja kyl ne tiedot sieltä tulee pian!!

   Delete
 3. Jee kiva ku löytyy muitaki californiaa lähtijöitä! :) Ootko saanu tietää sun lähtöpäivää vielä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Lähen luultavasti 25.8, tai ainakin mun viisumi on voimassa siitä päivästä lähtien, mut mun pitää viel tarkistaa se lähtöpäivä järjestöltä :)

   Delete
 4. voi miten ihanalta kuulostaa! musta olis huippuu kun olis päässy joskus lähteen vaihtoon (nyt rupeen oleen jo siinä iässä et olis parempi lähtee au pairiks XD) mut mulla ei kielipäätä löydy ollenkaan..:) sulla tulee varmaan ikimuistonen vuosi tuol!

  http://miljakh.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha :D mut au pairinakin ois varmaa vaik kui siistii! ja kielitaito varmasti parantuis! ja toivotaan et tulee ikimuistonen vuosi :)

   Delete
 5. Sun sijoitus kuulostaa aivan ihanalta ! Itelläki on CETUSA vastaanottava järjestö :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin mustakin!!:) oi kiva et löytyy muitaki kenel sama järjestö siel Jenkkien päässä!

   Delete
 6. Oii vähänkö kuulostaa siistiltä!:) Mulla ei oo vieläkään perhettä mut sijotus pitäis kans olla jossain tuolla lännessä! Hermoja raastavaa vaa tää odottelu! :D

  maijausa.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooi kuin siistii et pääset ehkä länteen myös! Ja joo tiiän toi odottelu ei varmaa oo sielt kivoimmasta päästä :D ite pääsin kyl yllättävän helpolla odotuksen suhtee koska sain ton sijotuksen nii aikaisin:)

   Delete