Wednesday, July 17, 2013

mökkeilyäHeipsan! Nyt oon vihdoin kotiutunu muutaman päivän mökki"lomalta". Olin siellä äitin ja isäpuolen kanssa ja voi että kun ihanaa oli vaan olla ja rentoutua ottaen aurinkoa, syöden hyvin ja ottaen kuvia.
Siellä ollessani juttelin hostäidin kanssa vähäsen sähköpostin välityksellä ja sovittiin, että järjestetään Skype-puhelu elokuun alussa. Vähän jännittää miten sekin tulee menemään, toivottavasti saan ees jotain englannin kielen tapasta suusta ulos :D No se on sen ajan murhe sitten!
Pohdittiin kanssa äitin kanssa jo tuliaisia ja nyt enää puuttuu niiden ostaminen :)
Mulla ois tarkotuksena myös mennä tässä lähiaikoina kirpparille myymään vanhoja vaatteita pois, sillä a. tarviin rahaa ja b. mun vaatekaappi tarvii kipeesti tilaa niille kaikille uusille vaatteille mitä tuun Jenkeistä ostamaan! (ja mut tuntien niitä vaatteita tuun sieltä ostamaan ja paljon) :D

6 comments:

 1. kivoja kuvia! :) vitsi tää sun blogis on kyl aivan ihana<3 tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :)

  fashionsituation.blogspot.com <3

  ReplyDelete
 2. aii ku rupes tekee mieli mansikoita ja mustikoita, ihana tunnelma näissä kuvissa!
  toosi kiva tää sun blogi muutenkin, ootan innolla et pääsen lukee sun juttuja sieltä calin päästä sit :)

  http://emmaelviiran.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Vitsi tosi hienoja kuvia oot taas saanu! Oot varmaan kertonu jossain, mistä mä en oo tajunnu kattoo, mut mikä kamera sulla on käytössä?

  Mullaki on ollu pari skype-puhelua hostsiskon kanssa, mua jännitti ihan kamalasti, mut sit se meni oikeastaan ihan hyvin, vaikken paljoa puhunukaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon!! Mul on Sonyn NEX-6 minijärkkäri käytössä :)
   Oi hyvä et sul on menny hyvin, nyt vaan toivon et mullaki menee :D

   Delete