Tuesday, July 9, 2013

flight information

Heippa taas! Sain eilen illalla sähköpostia lentotiedoista ja lähtö-sekä paluupäivästä. Joillakin on muuttunut se lähtöpäivä siitä mitä aikasemmin on ilmotettu, mutta mul pysy se samana, eli lähen edelleen torstaina 29.8! Siinä sanottiin paluupäivästä sen verran, että se tulee olemaan 5-10 päivää koulujen päättymisen jälkeen, ja mulla loppuu koulu siellä Jenkeissä 18.6, joten palaan viimeistään 28.6 Suomeen.
Lennoista sen verran, että lennän ensin Helsingistä Lontooseen ja Lontoosta New Yorkiin, jossa on sitten se kolmen päivän Soft Landing Camp. Leirin jälkeen lennän Nycistä Utahin Salt Lake Cityn kautta Santa Anaan Californiaan, josta on vähän alle puolen tunnin ajomatka hostperheen luo!
Tässä vielä noi lentoaikataulut ja noi kaikki ajat on siis paikallisia aikoja. :)

Helsinki - Lontoo / BA 795 / klo 07:55-09:05          Lontoo - New York / BA 113 / klo 16:00-18:40


Lennän Nyciin asti British Airwaysilla, ja niillä saa ottaa yhden ruumaan menevän matkalaukun, joka painaa enintään 23kg ja käsimatkatavaroita myös 23kg:n edestä. Olin iha yllättynyt tosta käsimatkatavaran painorajasta, sillä aina ennen oon lentänyt lentoyhtiöillä joilla se raja on ollut 8kg! Saanpahan ainakin enemmän tavaraa mukaan mitä alunperin olin suunnitellut! :D

Aurinkoista tiistaita kaikille! :)

4 comments:

 1. paljonko sinne pitää suunnilleen ottaa rahaa mukaan? paljonko rahaa menee vaihtovuoden aikana suunnilleen:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Explorius suosittelee et ois n.200€ (vai oisko ollu dollaria, en muista :D) käyttörahaa per kuukausi. Se, et kui paljo rahaa siellä sitten menee ni riippuu tosi paljon siitä kuin paljon siellä esim. shoppailee yms. Tän takii en osaa oikee sanoo mitään tiettyä määrää:)

   Delete
 2. Moikka! Tulin nyt vastavierailulle tänne sun blogiin. Tykkään aivan sairaan paljon tästä blogin ulkoasusta! Ja sä pääset tonne Kalifornian lämpöön, kuin ihanaa. Aivan mahtavaa vaihtarivuotta sulle, mä taidan kyl ruveta seurailee tätä, kun vaikuttaa tosi mielenkiintoselta tää sun blogi! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Voi kiitos tosi paljon ja kiva, et jäät seurailemaa :) Ja ihanaa vaihtovuotta sullekin!! :)

   Delete