Monday, July 8, 2013

last few days

Moikkamoi! Ensinnäkin pyydän anteeks sitä että mul kesti nii kauan vastata tohon viime postauksen kommentteihin, oon ollu koko viime viikon Naantalissa iskän luona ja en jostain syystä saanu vastattua alkuviikosta niihi kommentteihin vaik yritin kyllä. Tekniikka tais pettää :D
Anyways, kiitos hurjasti teille kaikille ku ootte kommentoinu näihi mun postauksiin, kommentit piristää päivää aina niin paljon! :) Ja oon kans ihan hämmentyny et miten oon saanu 42 lukijaa kuukaudessa, en ois uskonu ikinä et mun höpöttelyt kiinnostaa niin montaa!
Suurkiitos siis kaikille teille seuraajille ♥

Sitten vähän viime viikon kuulumisia. Olin siis viime viikon siellä iskän luona hoitamassa pikkuveljeä ja en sen takii oo ehtiny postailla mitään. Viikonloppu kului parhaiden ystävien kanssa chillaillessa (lue: pomppulinnailemassa) Naantalissa ja serkunpojan rippijuhlissa Salossa.
Oli muuten hauska sattuma, kun siellä rippijuhlissa oli yks nainen joka kerto et on ollut joskus 40 vuotta sitten itsekin vaihtarina Californiassa ja sit se kerto kaikkia tarinoita sieltä. Se sanos moneen kertaan että oon kyllä onnentyttö kun pääsen sinne, se on niin ihana paikka kuulemma. Enkä kyllä yhtään epäile!
Sittenkun lähdettiin sieltä juhlista sitten niin tuntu niin hassulta kun kaikki vaa toivotti ihan huippuvuotta siellä Jenkeissä ja onnea matkaan, siitä tuli semmonen tunne että oon ihan oikeesti oikeesti lähössä. No, onhan mul viel 52 päivää aikaa totutella siihen ajatukseen!

Niin ja viisumi oli tullu myös viime viikolla postiin ja sain sen tänään nii nyt ei sitäkään enää tarvii onneks murehtia! 

Ei mulla sitten oikeen muuta, pitäkää kiva maanantai ja nauttikaa lomasta! (ne keillä sitä lomaa sattuu olemaan :D)

Laitan tähän loppuun vielä vähän sekalaisia kuvia viime päiviltä!

mitä tästäkin kuvasta voi sanoo :D


4 comments:

 1. Kuka on sun serkku sillä asun Salossa ja tunnen tosi monen ketä pääs nyt ripilt! :) ja jään seurailee ja ootan postauksii usasta !!! :):):)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maria-Riikka ja sen ketä pääs ripiltä nimi on Matias!:) ja oi tosi kiva et jäät seurailee!! :D

   Delete
 2. oikeesti miten sul voi käydä noi hyvä tuuri !! ite oon sua vuotta nuorempi ja aattelin hakea jenkkeihin vaihtoon silleen et lähtisin vuoden päästä, ja toi california ois kyllä niin unelmien täyttymys mäki oon aina halunnu sinne ! kiva blogi, jään todellakin seurailee et miten sun vuosi sit etenee :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no niinpä, en itekkää tajuu! voi jos sul on vaa mahdollisuus ni todellaki kannattaa lähtee! ei sitä tiiä vaik sulki kävis yhtä hyvä tuuri et pääsisit sinne :) vaik loppupeleis se et on hyvä perhe kuitenki on tärkeempää ku se mihi pääsee :D
   ja kiitti hurjan paljon, ja tervetuloa seurailemaan!! :)

   Delete