Sunday, August 4, 2013

päiväristeilyä ja pikniköintiä

DSC02265 DSC02254 DSC02291 DSC02266 DSC02269 DSC02305 DSC02329 DSC02322 DSC02319 Heeipsan! Apua, nyt on jo elokuu ja lähtö häämöttelee tuolla 25 päivän päässä jo! On niin outoa ku joskus tuntuu että siihen on ihan hirmu vähän aikaa, mut sit ku alan ajattelee sitä ni tuntuu taas et siihen on vielä niin pitkä aika. Nytkin aika moni vaihtari on jo lähteny maailmalle ja koko ajan lähtee lisää! Varsinki ens viikolla jenkkivaihtareita lähtee paljon.
Mulla on kyl sen verran kesken vielä kaikki ennen lähtöö tehtävät asiat niin iha hyvä vaan että on vielä aikaa :D

Näinä viime päivinä oon viettäny aikaa parhaiden ystävien kanssa päiväristeilyllä ja tänään oltiin vähän isommalla porukalla piknikillä. Ens viikko meneekin sitten pikkuveljeä vahtiessa ja kavereiden kanssa ollessa. Ja sitten pitäis hyvästellä kaks ihanuutta jotka lähtee jo torstaina vaihtoon Jenkkeihin.. Tulee siis olemaan tosi itkuntäytteinen viikko, ja toivon pyhästi että selviin siitä hengissä. Älkää siis ihmetelkö jos musta ei kuulu keskiviikon jälkeen mitään! 

Ainiin juu! Torstaina sain postia Exploriukselta ja siellä oli tietoa matkustamisesta ja Soft Landing Campin aikataulu. Ja pinssi! Tuli kyllä vähän apuapualähenoikeestivaihtoon- fiilis niitä lappusia lukiessa... :D

Hyvää elokuun alkua kaikille ja mahtavaa vaihtovuotta kaikille ensi viikon vaihtoonlähtijöille! ♥

2 comments: