Monday, August 19, 2013

Weekend Festival '13

WEEKEND FESTIVAL '134 WEEKEND FESTIVAL '133 WEEKEND FESTIVAL '135 WEEKEND FESTIVAL '132 IMG_1451 IMG_1434
Huhhuh, olipa viikonloppu! Ellei jollekin oo tullut vielä selväksi niin oltiin kavereiden kanssa viikonloppuna Weekend Festivaleilla Helsingissä. Meillä oli siellä ihan huippukivaa, ei sitä voi edes sanoin kuvailla. Ehdottomasti koko kesän kohokohta! Säätkin oli hyvät, varsinkin perjantaina kun aurinko paistoi ja oli lämmin. Weekend oli mun eka festari ikinä ja ihastuin täysin siihen festarifiilikseen, alankin tästä lähin käymään joka kesä festareilla! Keikat tuolla oli ihan mahtavia, varsinkin David Guetta, Calvin Harris ja Example. Cheekin keikalle päästin eturiviin ja se oli ihan huippua kanssa! (Voi sitä kiljumisen määrää kun se tuli parin metrin päähän meistä haha :D)
Toivottavasti teillä muillakin Weekendissä olleilla oli yhtä hauskaa kuin meillä! :)
Kaiken kaikkiaan siis ihan tajuton viikonloppu, täytti kyllä kaikki odotukset ja reilusti enemmänkin! Ens vuonna sitten uudestaan ;)
Ps. Vika kokonainen viikko Suomessa pyörähti tänään käyntiin ja lähtöön on enää 10 päivää! Hui!

4 comments:

 1. hei tosta viimepostauksesta mul ois sen verra kysyttävää (oon siis itekki explorius/cetusa vaihtari mutta vaan ilman aluetietoja :( ) niin että tuleehan noista muuttoilmotuksista ja näistä niin jtn informaatiota?D: ja soittiko ne sulle vai lähetti @-postia ku löysivät sulle perheen?

  ja hyvää alkavaa vuotta sulle! tää on ehottomasti mun lemppari usa vaihtari blogi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon itekkin oikeestaan miettiny sitä! Koska mä en oo saanu niistä mitään infoo, toisin kuin esim. AFS:än kautta lähteneet :o Kai se pitää sitten ite vaan ymmärtää et esim. muuttoilmotus pitää tehä :D
   Ja mulle lähetettiin sähköpostilla sijoitustiedot!

   Voi kiitos hurjasti, ihana päivän piristys ♥
   Uskon, että saat sijoituksen ihan pian, hyvää kannattaa odottaa ;) Ja hyvää vuotta sullekin! :)

   Delete
 2. en tiiä ootko huomannut mut susta ja kai jostakin sun kaverista on kuva weekendien facebook sivuilla :D

  ReplyDelete