Sunday, November 10, 2013

Halloween + muita kuulumisia

Moikka taas pitkästä aikaa! Päivät kuluu niin nopeesti ettei mitään rajaa. Haluisin postailla teille niin paljon useemmin ja aktiivisemmin, mutta jotenki se aika valuu aina käsistä eikä löydy aikaa kirjoittaa. Ihmettelin sitä viime vuonna vaihtariblogeja lukiessa että miks jotkut postaa niin harvoin ja nyt mä ite teen niin. En kuitenkaan hirveen pahaa omatuntoa tästä postaamattomuudesta pode, koska oon käyttänyt sen ajan tästä vaihtovuodesta nauttimiseen. Koitan siis nauttia nyt kun vielä voin, koska must tuntuu et aika täällä menee tuplasti (ellei triplastikkin) nopeemmin kuin Suomessa, ja kohta oon jo pakkailemassa laukkuja ja lähössä täältä pois. Koitan kuitenkin ottaa itteäni niskasta kiinni ja postailla useemmin! Mulla on muutama postausidea, jotka tässä lähiaikoina yritän toteuttaa, ja jos teille tulee mieleen jotain ideoita, niin ehdotelkaa ihmeessä! :)

Mun viikkoihin on taas kuulunut paljon kaikkea tekemistä Halloweenista Homecomingiin. Homecomingista teen erillisen postauksen, joten siitä lisää myöhemmin! 
Halloween oli siis viime viikon torstaina, ja huhhuh täällä puolen maailmaa siihen kyl panostetaan niin paljon enemmän kun Suomessa. Pari viikkoa ennen ihmisten etupihoilla alkoi jo näkymään kaikenlaisia halloween-aiheisia koristeita, ja jotkut oli panostanut niin paljon, että pitää vaan ihailla kuin paljon ne jaksaa nähä vaivaa! Mom alko koristelemaan täällä kanssa paria viikkoa aikasemmin, joten meillä oli (ja on oikeestaan vieläkin haha) talo täynnä minikurpitsoja ja muita koristeita :D Ja muuten koristeista puheenollen meiän naapurustossa on taloja jotka on laittanu jo jouluvalot? No mikäs siinä jos haluu fiilistellä joulua vähän ajoissa! 578080_3603899112006_1910533238_n 1384267_3590678661503_292516720_n HALLOWEEN 998567_10200344424326691_465624368_n Keskiviikkona päivää ennen Halloweenia mentiin Talian ja Dillonin kanssa kaivertamaan kurpitsoja Rachelin luo. Ihan heti alkuun voin sanoa että se on kyl paljon vaikeempaa kuin miltä näyttää! Ekaks pitää kaivertaa se kurpitsan "kansi" irti, jonka jälkeen pitää kaivaa sieltä sisältä ne siemenet. (ah se ihana kurpitsansiemenmöhnän haju ♥ yök) Sitten valitset jonkun kuvan ja tökit sen kuvan ääriviivat nuppineulalla kurpitsaan ja tän jälkeen kaiverrat ne kolot siihen. Harvinaisen epäselkeesti selitetty, mut toivottavasti joku ees tajus haha! Mut oli kyl ihan kiva kokee toikin perinne, kun kerran täällä ollaan! ;)

Torstaina sitten oli siis se virallinen Halloween-päivä. Mentiin koulun jälkeen taas Rachelin luo ja lähdettiin Trick or Treattaamaan siihen naapurustoon. Se oli tosi kiva kokemus, ihan erilaista kuin virpominen pääsiäisenä. Varsinkin karkin määrä oli täysin eri luokkaa! Saatiin siis tosi paljon karkkia, vaik mä en ees yrittänyt saada sitä paljoa, koska must jenkkikarkit on lähinnä vaan tosi ällöjä. Oivoi kaipaan irtsareita niiin paljon ♥ Karkkijahdin jälkeen lähdettiin yksiin "bileisiin" yhen meiän koululaisen luo. Lähinnä syötiin, juteltiin, hengailtiin ja otettiin kuvia + pelattiin vaik kui hauskaa tanssipeliä wiillä :D Siellä oli hauskaa kyllä! Kaiken kaikkiaan Halloween oli ihan huippukokemus, koska se on niin perinteinen jenkkijuhla ja ei tällasta Halloweenia varmaan mistään muualta löydy! Toivoisin et Suomessakin panostettais yhtä paljon siihen!! Ja ainiin meillä oli kaikenlisäks koulusta vapaapäivä seuraavana päivänä, joten saatiin pidennetty viikonloppu ja se kyllä tuli todellakin tarpeeseen! 1452318_3603900432039_869321592_n 1001269_3590678341495_733451211_n HALLOWEEN1 DSC03989    Muina päivinä oon pääasiassa ollut koulussa, tehnyt läksyjä, käynyt salilla ja hengaillut perheen ja kavereiden kanssa. Sain myös ekan paketin Suomesta, jossa oli suklaata, marianneja ja pari juttua mitkä unohtus Suomeen. Kiitos äiti ja Pasi!! ♥ Viime lauantaina oltiin taas momin dadin, hostveljen ja Dasien (koira) kanssa lenkillä läheisillä vuorilla. Mua harmittaa etten ottanu kännykkää mukaan, sillä ne näkymät sieltä oli huikeet! Sieltä oli näkymät rannalle ja jopa Downtown Los Angelesiin asti! Sunnuntaina mentiin Laguna Beachille tuttujen rantatalolle katsomaan jenkkifutista ja viettämään ihanaa sunnuntaipäivää. Oltiin siellä muutama viikko sitten kanssa, täältä löytyy pari kuvaa siitä paikasta jos jotain kiinnostaa! :) Sain myös kuulla viime viikolla jymyuutisen koskien joululomaa, ja en nyt sano enempää kun että oon maailman eniten innoissani siitä!! Taas yks unelma tulee käymään toteen ♥ Lupaan kertoa siitä enemmän pian ;) DSC03986 HALLOWEEN2 DSC03977    Meillä on taas pidennetty viikonloppu, koska on Veteran's Day, joten ei tarvii mennä huomenna kouluun! Tän kunniaks kaverit tulee meille nyt illalla ja pidetään mahollisesti sleepover/tyttöjen ilta! Can't wait :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! ♥

Ja loppuun vielä: Hyvää isänpäivää iskä! Oot rakas ♥ 

6 comments:

  1. Miksi suomessa pitäisi viettää halloweeniä? Halloween on lähinnä Yhdysvaltojen kaupallinen juhla, Suomessa me muistamme edesmenneitä rakkaitamme.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musta se ois vaan kiva että sitä juhlittais vähän enemmän, koska se on mun mielestä kiva juhla! En tarkota, et Pyhäinpäivä pitäis korvata Halloweenilla, koska ne on nyt ihan eri asiat, ja Pyhäinpäivä on tärkeämpi päivä kummiskin. Ja eihän niitä edes tarvitse juhlia samana päivänä :)

      Delete
  2. http://australiatimetogo.blogspot.com.au/2013/11/haaste.html Moi ! Haastoin sut kertomaan vähän lisää itsestäsi :D käy kurkkaamassa mun blogista lisää:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka! Oi lupaan tehä ton tässä lähiaikoina, kiitti haastamisesta!!:)

      Delete
  3. Moikka!
    Mä haluisin kysyy sulta yhen kysymyksen :-) oon lähössä vajaan vuoden päästä vaihtoon jenkkeihin ja, no mua pelottaa ehkä eniten, että lihon siellä, ja haluaisin kysyy et mainitsitko (ja että kannattaako mainita) hakupaketissa että syöt ja elät terveellisesti ja saitko sen takia terveellisesti elävän ja liikunnallisen perheen vai oliko se ihan sattumaa? :-) liikun suomessa tosi paljon (5-6 krt salilla/vko ja lenkkeilen sen lisäks ja syön terveellisesti) ja aion kyl jatkaa salilla käyntiä (sano mulle että siellä on paljon kuntosaleja!!) ja lenkkeilyä..syödäänkö siellä oikeesti perheissä epätervellistä ruokaa?
    Ihanaa jatkoo sulle, nauti täysillä! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi! Jep toi on tosi yleinen pelko ja täytyy myöntää et se oli yks munkin suurimmista peloista (ja on tavallaan vielkin :D) Ite en mitenkään erityisesti maininnut että elän terveellisesti, mutta sanoin että liikun aktiivisesti ja paljon. Mulla vaan kävi huippuhyvä tuuri kun sain just tällasen terveellisesti elävän perheen. Kannattaa kummiskin ehdottomasti mainita et elät terveellisesti ja liikut paljon, koska mun hostit ettis semmosta terveellistä ja aktiivista vaihtaria kanssa, ja se oli yks syy miks olivat valinneet mut. Ainakin täällä missä mä asun on paljon saleja, ja paljon vaihtoehtoja. Se on myös paljon halvempaa, siellä salilla missä mä käyn kuukausimaksu on n. 20 €. Se riippuu tosi paljon perheistä että millattiin niissä syödään, mut yleisesti täällä syödään kyllä epäterveellisemmin kun Suomessa. Mutta ei sitä kannata liikaa pelätä että saako epäterveellisesti elävän perheen vai ei, koska se millasii ne on luonteeltaan merkkaa kuiteskin niin paljon enemmän. Ja loppupeleissä se on itestä kiinni miten vaihdon aikana syö, sillä useimmat perheet suostuu ainakin ostamaan vaihtareille terveellisempää ruokaa, jos ne ei itse sitä syö!
      Kiitos hurjasti, ja lupaan nauttia :)

      Delete