Monday, November 25, 2013

Blog challenge

Moikka! Sain viime viikolta Susannalta ja Ainolta tällasen haasteen, jossa on tarkotuksena antaa näkyvyyttä bloggaajille. Teen tän nyt yhtenä postauksena kun samaa haastetta tä kummiskin on, mut vastaan 11 kysymyksen sijasta 22:een, eli molempien Sussun ja Ainon kysymyksiin!

1. Jokaisen haastetun tulee kertoa itsestään 11 faktaa.
2. Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä haastetuille.
4. Pitää haastaa 11 bloggaajaa, joilla on alle 300 lukijaa
5. Haasteessa tulee lukea, kuka sinut on haastanut ja kertoa se haastatetuille 
6. Ei saa haastaa sitä, joka sinut haastoi.

11 FAKTAA 

1. Mulla on meneillään nyt Thanksgiving break, joka tarkoittaa viikon lomaa koulusta! ♥
2. Oon ollut nyt täällä Jenkeissä tasan 88 päivää.
3. Oon harrastanut 6 vuotta kilpacheerleadingia.
4. Ihmettelen päivittäin sitä et miten tajuton tuuri mul on käynyt, että oon saanut tän mahdollisuuden
    lähteä tänne toteuttamaan mun unelmia unelmapaikkaan ja -perheeseen.
5. Oon aika päättäväinen persoona, eli jos päätän et teen jotain, niin yleensä myös sitten oikeesti teen
    sen.
6. Mul on paha tapa jättää asiat viime tinkaan. Ja vihaan sitä kun asiat täytyy hoitaa kiireellä.              
7. Oon tosi järjestelmällinen; tykkään pitää huoneen siistinä ja muutenkin asiat järjestyksessä.
8. Olin kattomassa eilen perheen kanssa Catching Firen ja tykkäsin ihan sairaasti!
9. En voi ymmärtää että asun paikassa jossa on 20 astetta lämmintä marraskuussa.
10. Vihaan aikaeroa Suomen ja Jenkkien välillä; se tekee skypettämisen ja soittamisen ärsyttävän vaikeeksi.
11. Mul on 216 päivää vaihtoa jäljellä.

KYSYMYKSET MULLE

1. Lempiruoka? Hmm no Suomessa ehdottomasti äidin tekemä kanasalaatti! Täällä tykkään momin tekemistä fish tacoista :)
2. Asia/hetki jota et ikinä unohda? Voi näitä on paljon, kaikki ihanat hetket ystävien ja perheen kanssa ja sit jos pitäis joku yks juttu valita, niin kesän 2012 EM-kisareissu Italiaan, joka on ehdottomasti yks mun elämän upeimmista kokemuksista!
3. Lempijuhla, miksi? Ehdottomasti joulu, koska tykkään vaan rentoutua ja viettää aikaa kunnolla perheen kanssa. Tykkään myös hurjasti antaa lahjoja, eikä niitä oo pahitteeksi itekkään saada! :)
4. Mitä olet tehnyt tänään? Tänään oon pessyt pyykkejä, lukenut blogeja, tehnyt tätä haastetta ja sit facetimettäny Suomeen yhelle mun parhaimmista ystävistä! Ja nauttinut tästä vapaapäivästä :)
5. Mikä haluat olla isona? Mulla ei oikeesti oo vielä hajuakaan!
6. Paikat, joissa haluat käydä tulevaisuudessa? Haluun ehdottomasti matkustella tulevaisuudessa paljon, koska rakastan uusissa paikoissa käymistä! Mitä nyt ekana tulee mieleen, ni Aussit ainakin ja sit oon kauan haaveillut matkustamista Malediiveille. Haluun myös käydä joskus Etelä-Amerikassa!
7. Mikä on mielenkiintoisin kieli, mitä haluaisit oppia/opiskelet? Espanja!! Kävin lukion ekalla pari kurssia ja tykkäsin siitä paljon, mut lopetin sen opiskelun niihin kahteen kurssiin kun pelkäsin et alkaa käymään liian vaikeeks haha. Mut must se on niin siistin kuulosta ja ois huikeeta oppii puhumaan sitä joskus sujuvasti. Ei tuu kyl mul valitettavasti varmaan onnistumaan :D
8. Kolme asiaa joita emme vielä tienneet sinusta? 1. Osaan nauraa tosi kovaäänisesti ja osaan kuvitella kuin ärsyttävältä se muitten mielestä kuulostaa. 2. Tarhaikäisenä, eli joskus 6-vuotiaana harrastin paritanssia. 3. Oon 158 cm pitkä.
9. Asia, jonka muistaminen tekee aina iloiseksi. Parhaat ystävät ♥
10. Lempi TV-ohjelma? En kauheesti kato telkkaria, kun ei oo aina aikaa mut seuraan Vampyyripäiväkirjoja ja sitten katotaan perheen kanssa aina välillä Suurinta pudottajaa.
11. Ketä ihailet? Äitiä ja mun maailman ihanimpia suomiystäviä!
12. Jos saisit yhden supervoiman, mikä se olisi? Ehdottomasti lentäminen :D
13. Lempiaineesi koulussa? Täällä aerobics ja economics, Suomessa oli liikka ja kielet, varsinki enkku.
14. Milloin ja mille viimeksi nauroit niin paljon, että mahaan sattui? En muista koska viimeks oon nauranu niin paljon et mahaan on kunnol sattunu mut edellispäivän nauroin kyl nii paljon ku olin just tullu jenkkifutispelistä ja olin ihan väsyny ja sit saan viestin mun kaverilt et se oli nähny jotai ihan pimeetä unta missä se mm. leikkas mun käden irti? Tos vaihees väsytti jo nii paljo et toi vaa nauratti haha :D Ja sit eilen illal ku oltii tultu kotiin kattomast Catching Firea ni dad alkaa pohtii et meiän pitäis nimetä koirat Dasie ja Fang uudellee Katnissiks ja Peetaks. Sit loppuilta kaikki vaa kutsus niit niil nimil ja oivoi se oli kyl aika hauskaa :D Ei se enää jälkeenpäin nii hauskalt kuulosta mut se oikeest oli nii pölö juttu sillä hetkellä!
15. Missä maissa oot käynyt? Thaimaa, Kypros, Kreikka, Italia, Espanja, Ranska, Ruotsi, Egypti ja USA! Ja lasken nyt vaa nä kunnon matkat etten mitää välilaskuja.
16. Paras muisto viime kesältä? Weekend Festival! ♥
17. Viimesin nolo juttu, mikä sulle on tapahtunut? Apua mulle näitä kyllä tapahtuu mut nyt kun pitäis kirjottaa tähän ni ei tuu yhtään mieleen :o
18. Kaunein ja komein julkkis? Oon aina huono vastaamaan tällasiin mut must Nina Dobrev ja Megan Fox on tosi kauniita ja sitten komein (tai no yks komeimmista) Ian Somerhalder.
19. Mikä on lempivärisi? Mul ei oikeestaa oo sellast yhtä tiettyy lempiväriä, mut tykkään enemmän lämpimistä väreistä kuin kylmistä :)
20. Mitä nettisivuja käytät eniten?  Facebook ja Blogger.
21. Matkustaisitko mieluummin menneisyyteen vai tulevaisuuteen? Menneisyyteen, koska siellä on niiin paljon kaikkia upeita ja ihania hetkiä mitkä haluisin elää uudelleen.
22. Mitä odotat tällä hetkellä eniten? Joululomaa ja sitä kun mun paras ystävä Anna tulee tänne Wisconsinista viikoks!! Äääääää voisin räjähtää ku en malta oottaa! En voi käsittää et nään mun parhaimman ystävän ja et voidaa viettää koko viikko yhessä! Mun vierotusoireet Annasta on jo järkyttävän suuret koska kuluneen vuoden aikana ollaan nähty suunnilleen 24/7 koska me ollaan samassa joukkueessa Suomessa ja sit sen lisäks viel samassa koulussa ja sit ollaa vapaa-ajallakin paljon yhessä :D Mut kuukauden päästä me vihdoin nähää yli kolmen kuukauden tauon jälkeen wuhuuu!!  Tä muuten oli se yks yllätys mistä lupasin kertoo pari viikkoa sitten! ;)

KYSYMYKSET HAASTETUILLE

1. Jos saisit päivän ajan olla ihan kuka tahansa, kuka olisit?
2. Elämäsi huippukohta?
3. Lempieläin?
4. Upein paikka jossa olet käynyt?
5. Mistä asiasta pidät eniten itsessäs?
6. Mistä teosta olet kaikkein ylpein, jonka oot tehnyt?
7. Lempibiisi?
8. Millä kolmella sanalla kuvailisit itseäsi?
9. Mitä teet mieluiten vapaa-ajalla?
10. Suurin toive/unelma tällä hetkellä?
11. Mitkä 5 juttua ottaisit autiolle saarelle?

HAASTAN

Maija
Roxy
Outi 
Lauramaria
Peppi 
Weetu
Julia
Tanja
Janina
Emma
Elisa

Hyvää viikkoa kaikille! ♥

4 comments:

  1. hei ihana kiitos! :) jooo toi aikaero on ärsyttävin ikinä ja en kestä miten ihanalta sun asuinympäristö näyttää! mutta niin, toivottavasti sulla menee hyvin ja nauti thanksgivingistä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hupsis tulee vähä myöhäs vastaus :D mut joo vihaan sitä aikaeroo! ja tä asuinympäristö on kyllä ihana :) täällä menee kaikki hyvin ja thanksgiving meni hyvin kanssa! toivottavast sullakin on siellä kaikki hyvin ja vietit kivan thanksgivingin!! :)

      Delete