Monday, October 14, 2013

Football and Redondo Beach

DSC03815 Redondo&Football1 Moikka! Huhhuh, miten aika kuluu nopeesti täällä; nyt on jo lokakuun puoliväli?! Kohtahan on jo joulu ja uusivuosi :D Mutta joo, mun viime päiviin on kuulunut muun muassa jefupelissä käyntiä ja rannalla oloa, kuten otsikosta saattaa huomata. Toi jenkkifutispeli oli mun eka varsitypeli, ja huomas kyllä eron selkeesti verrattuna freshmanpeliin. Toi oli kotipeli ja siellä oli porukkaa ihan hulluna kannustamassa meidän koulun joukkuetta. Vastustajan puoli oli hieman tyhjempi :D Sain vihdoin kokea sen paljon kohutun high school spiritin joka noissa peleissä on! Ennen peliä meillä oli tailgate, eli koulun campuksella oli kaikenlaisia ruokakojuja ja musiikkia. Teemana oli pinkout, eli kaikki suunnilleen oli pukeutunu pinkkiin. Meillä oli sama pinkki teema kans päivällä koulussa,ja oli hauska huomata miten täällä kaikki pukeutuu, toisin ois Suomessa! Olin pelissä mun kavereiden kanssa ja oli häviöstä huolimatta tosi kivaa, en malta oottaa seuraavaa peliä! :)
DSC03830 DSC03829 DSC03827 Samana viikonloppuna lähdin Losin lähelle Redondo Beachille Monan luo, joka on vaihtari Norjasta. Meillä on sama aluevalvoja, niin vietettiin viikonloppu kaikki yhdessä. Lauantaina oltiin rannalla ja shoppailemassa ja meiän mukaan liittys kans Rafael, vaihtaripoika Espanjasta. Toi päivä oli hirmu lämmin, kuumimmillaan oli yli 30 astetta. En vieläkään voi käsittää et tääl on tommosia lämpötiloja tähän aikaan vuodesta, love it! ♥ Illalla mentiin vielä porukalla kattomaan leffaa, jonka nimi oli Gravity ja täytyy kyllä myöntää että oli harvinaisen hyvä! En tiiä onks se tullu vielä sinne Suomeen mutta suosittelen kyl sen kattomista sitten kun tulee. :) DSC03824 DSC03819 DSC03831 Sunnuntaina mentiin vielä rannalle nauttimaan auringosta ja lämmöstä sekä kävin mun aluevalvojan kanssa shoppailemassa läheisessä mallissa. Kaiken kaikkiaan oli ihan huippu viikonloppu ja oli kiva tutustua muihin vaihtareihin kanssa! Oli kanssa jotenki vapauttavaa puhua toisten vaihtareiden kanssa, kun ne ymmärtää täysin mitä tarkotat. Meiän keskustelu olikin täynnä "yeah yeah, I know!!"- huutoja :D Suunniteltiin Monan ja Rafaelin kanssa että ne tulee tänne meille joku viikonloppu ja että mä meen sinne kanssa uudelleen. Ja Monan ja mun hostperheen kanssa aiotaan luultavasti mennä ens kuussa Run or Dye-juoksutapahtumaan. Ideana on juosta 5K ja siinä kisan aikana on semmosia värisuihkupisteitä joissa suihkutetaan väriä juoksijoiden päälle. Ja se on täällä Orange Countyssa ihan meiän lähellä kaiken lisäks! Can't wait! Redondo&Football2 Muuten mun päiviin on kuulunut koulua, kavereiden kanssa hengailua ja salilla käyntiä. Hankkisin pari viikkoa sitten salikortin mun koulun viereiselle salille ja oon nyt käynyt siellä lähes joka päivä koulun jälkeen. Se on tosi kiva ja iso sali, sieltä löytyy paljon laitteita ja ryhmäliikuntatunteja kanssa. Ainiin ja siellä on kans uima-allasosasto jossa on iso jacuzzi, allas ja kunnon sauna!! Olin niin innoissani tosta saunasta kun kuulin että sieltä löytyy se :D Nyt jos tulee ikävä saunaa niin voin mennä sinne! Ja se ei ees ollut mikään infrapunasauna tai höyrysauna, vaan ihan kunnollinen :D Wuhuu!

Jotkut teistä olikin huomanneet että olin Ylen vaihtaridokumentissa viikko sitten maanantaina. En oo voinut puhuu täällä blogista siitä ohjelmasta aiemmin, mutta nyt voin! Eli noin viikkoo ennen kun lähdin tänne, niin muhun otettiin Yleltä yhteyttä, että jos haluisin olla mukana tässä ohjelmassa. Suostuin sitten ja he halusivat tulla kuvaamaan mua lentokentälle ennen kun lähden ja perille tänne Californiaan kanssa. Se oli vähän outoa siellä lentokentällä kun iso kamera seuras koko sen ajan mua kun olin sillä lähtöselvityspuolella. Koita siinä sitten olla normaali ja hyvästellä perhe kun sua kuvataan koko ajan vieressä :D Täällä perillä he kuvasivat mua kotona ja automatkalla koulusta kotiin. Alunperin heidän oli tarkotus seurata mua koulussa, mutta koulun rehtori ei antanut siihen lupaa. Dokkarissa näytettiin ihan murto-osaa vaan mun elämästä täällä, koska sen pääaiheena oli ne huonommat kokemukset. Mutta pienen vilauksen siitä kummiskin saa mun elämään täällä, joten jos kiinnostaa, niin TÄSSÄ linkki siihen ohjelmaan! Mun mielestä toi dokkari oli tosi mielenkiintonen, koska siinä oli vähän erilainen näkökulma vaihtariuuteen. Ne tarinat oli kyllä järkyttäviä, ja voin vaan olla maailman kiitollisin mun sijoituksesta ja siitä, että mulla on sujunut kaikki ongelmitta.

Oon niin innoissani ens viikosta, kun mennään perheen kanssa Hollywoodiin, Hollywood Bowliin, kattomaan Katy Perryn konserttia! Siellä esiintyy myös mm. Ellie Goulding ja Sara Bareilles. Dad päätti yllättää meiät noilla lipuilla ja oli kyl ihan huippukiva yllätys :) Mennään ennen sitä keikkaa luultavasti katsastamaan Walk of Fame ja kiertelemään Hollywoodia, ens viikkoa odotellessa siis!!

Pitäkää kaikki kiva viikko ja hyvää syysloman alkua niille keillä se tällä viikolla alkaa! :)

8 comments:

 1. Tykkään tosi paljon tästä sun blogista! Kirjotat hyvin ja sul o kivoi kuvii :)

  heta-usa.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Sä oot Elina kyllä niin unelmapaikassa vaihdossa <3 ihania kuvia

  ReplyDelete
 3. oon niin kateellinen sulle tosta paikasta missä oot... oisin niin halunnu tonne :D !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tä on kyllä upee paikka!! Mut uskon et sul on kans huippupaikka! :)

   Delete
 4. Noh täälä peltojen keskellä... :D ei ehkä niin unelma haha xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha nojoo jos ei tykkää asuu peltojen keskellä ni sit ehkä ei oo nii unelma :DD

   Delete